Sværhedsgrad
Forberedelsestid
15 minutter
Samlet tid
1,75 timer

Konfektromkugler 25

Lav de lækreste små konfektromkugler på marcipan med chokoladestykker og Digistive-kiks. Romkuglerne dekoreres med et tykt lag mørk chokolade, så hver en bid kan høres. Et lækkert stykke konfekt til jul - og andre gode anledninger.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 25 stk.

Sådan gør du

  1. Kom Digestive-kiksene i en frysepose, og knus dem med en kødhammer.
  2. Del marcipanen i grove stykker, og ælt stykkerne sammen med de knuste kiks, romessensen, marmeladen og kakaopulveret. Ælt massen godt sammen, og stil den på køl i ca. 1 time.
  3. Temperér chokoladen som angivet på emballagen. 
  4. Form massen til 25 små kugler. Vend kuglerne i den tempererede chokolade, afdryp en smule, og lad kuglerne størkne på et stykke bagepapir. Opbevar konfekten på køl.

Tip

Romkuglerne kan også trilles i mørke chokoladespåner, krymmel eller dekorationsstøv.

Produkter i opskriften