Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1,75 timer
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 14 anmeldelser

Konfektromkugler 25

Lav de lækreste små konfektromkugler på marcipan med chokoladestykker og Digistive-kiks. Romkuglerne dekoreres med et tykt lag mørk chokolade, så hver en bid kan høres. Et lækkert stykke konfekt til jul - og andre gode anledninger.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 25 stk.

Sådan gør du

  1. Kom Digestive-kiksene i en frysepose, og knus dem med en kødhammer.
  2. Smelt 2/3 del af chokolade chunks eller chokolade knapperne og rør det i marcipanen. Kom det resterende chokolade i og ælt godt sammen.
  3. Del marcipanen i grove stykker, og ælt stykkerne sammen med de knuste kiks, romessensen, marmeladen og kakaopulveret. Ælt massen godt sammen, og stil den på køl i ca. 1 time.
  4. Temperér chokoladen som angivet på emballagen. 
  5. Form massen til 25 små kugler. Vend kuglerne i den tempererede chokolade, afdryp en smule, og lad kuglerne størkne på et stykke bagepapir. Opbevar konfekten på køl.

Tip

Romkuglerne kan også trilles i mørke chokoladespåner, krymmel eller dekorationsstøv.

Find flere konfektopskrifter lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften