Sværhedsgrad
Arbejdstid
1 timer
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser

Marcipan-nougat-hindbærroulade 30

Her har du en opskrift på et lidt anderledes stykke konfekt, men som hele familien sagtens kan være med til at kreere. Med få ingredienser kan du nemlig lave de fineste og lækreste konfektroulader med marcipan, nougat og frysetørret hindbær.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 30 stk.

Sådan gør du

  1. Halver marcipanen på den lange led, så du får to lige store stykker.
  2. Rul med en kagerulle marcipanstykkerne ud, så de er 15 cm brede og 20 cm lange.
  3. Skær nougat ud med en osteskærer i 10 lige tykke skiver, og læg 5 nougatskiver på
    hvert marcipanstykke.
  4. Drys frysetørret hindbær ovenpå nougaten (gem noget til pynt).
  5. Rul hvert marcipanstykke forsigtigt men stramt, så du skaber en roulade.
  6. Smelt overtræksknapperne i mikroovn eller over vandbad, og pensl på rouladen i et pænt jævnt lag over det hele. Drys med frysetørret hindbær. Bruger du chokolade, temperér som angivet på emballagen.

Tip

Relateret video

Den Store Konfektdag-2023

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften