Sværhedsgrad
Arbejdstid
10 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
25 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Marcipankugler med julekrydderier og kokos 15

Vil du byde dine gæster hjemmelavet julekonfekt, men gerne med et lille twist, så får du her opskriften på marcipankugler med julekrydderier og kokos. Marcipanen er på forhånd tilsat en nøje afstemt blanding af de skønneste julekrydderier. Det eneste, du skal gøre, er derfor blot at trille kuglerne, dyppe dem i overtrækket og vende dem i kokos. Meget lettere bliver det ikke. En juleaktivitet for både børn og voksne.   

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 15 stk.

Sådan gør du

  1. Del marcipanen i 15 lige store stykker, og tril dem til små kugler.
  2. Smelt overtræksknapperne i mikroovn eller over vandbad, og rul marcipankuglerne i overtrækket med en gaffel, og tril kuglerne direkte efter i kokosmelet.
  3. Sæt dem på bagepapir, og lad dem sætte sig.

 

Tip

Konfekt opbevares bedst køligt i en lufttæt beholder.

Se vores store udvalg af konfektopskrifter lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften