Sværhedsgrad
Arbejdstid
10 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
25 minutter
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 8 anmeldelser

Chokolademarcipankugler 15

Del. Tril. Smelt. Dyp. Så nemt er det at lave disse lækre overtrukne marcipankugler. Marcipan brugt i opskriften her er med små stykker af chokolade. Et lækkert konfektstykke for både børn og voksne.

Sådan gør du

  1. Smelt 2/3 del af chokolade chunks eller chokolade knapperne og rør det i marcipanen. Kom det resterende chokolade i og ælt godt sammen.
  2. Del marcipanen i 15 lige store stykker, og tril dem til små kugler.
  3. Smelt overtræksknapperne i mikroovn eller over vandbad, og rul marcipankuglerne i overtrækket i hånden.
  4. Sæt dem på bagepapir, og lad dem sætte sig.

 

Tip

Konfekt opbevares bedst køligt i en lufttæt beholder.

Find flere konfektopskrifter lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften