Sværhedsgrad
Forberedelsestid
15 minutter
Samlet tid
40 minutter

Marcipan og toffee-stykker 14

Kombinationen af marcipan med chokoladestykker og de ’chewy’ toffeekugler smager forrygende. Dekorér konfektstykkerne vedhjælp af en gaffel eller pynt med overskydende toffeekugler. Et lækkert lille stykke konfekt for både børn og voksne. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 14 stk.

Sådan gør du

  1. Ælt marcipanen og toffeekuglerne sammen, og rul massen ud til ca. 5 mm tykkelse på et bord drysset med lidt flormelis.
  2. Skær marcipanen i ca. 14 stykker – ca. 2 x 2 cm.
  3. Temperér chokoladeknapperne som angivet på emballagen.
  4. Vend marcipanstykkerne i den tempererede chokolade, og lad stykkerne størkne en smule, inden du med spidsen af en gaffel let trykker et et fint mønster i konfektstykkerne. Opbevar konfekten på køl.

Tip

Konfekten er i opskriften dekoreret med mælkechokolade, men du kan sagtens bruge mørk chokolade i stedet.

Produkter i opskriften