Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
4,5 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser

Marcipan a la Rocky Road 10

Imponér dine gæster med disse lækre marcipanstænger a la Rocky Road. På en bund af marcipan med chokoladestykker er et lag af sammensmeltet chokolade og nougat tilsat saltede nødder. På toppen er mørke chokoladespåner. Nemt og vanvittig lækkert.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 10 stk.

Sådan gør du

  1. Smelt 2/3 del af chokolade chunks eller chokolade knapperne og rør det i marcipanen. Kom det resterende chokolade i og ælt godt sammen.
  2. Rul marcipanen ud, og læg den ned i en form på ca. 10 x 15 cm foret med bagepapir.
  3. Hak chokoladeknapperne, og skær nougaten i mindre stykker. Smelt chokoladen og nougaten i en skål over vandbad.
  4. Hak nødderne, og vend dem i massen.
  5. Hæld chokolademassen oven på marcipanen, og drys med mørke chokoladespåner.
  6. Stil konfekten tildækket på køl i minimum 4 timer.
  7. Tag konfekten ud, og skær i stænger. Opbevar konfekten på køl.

Tip

Prøv også skumfiduser eller pebermyntepastiller som fyld.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften