Sværhedsgrad
Forberedelsestid
30 minutter
Samlet tid
30 minutter

Lakridspinde 15

Hvis du vil servere lækker konfekt med et twist, så kunne disse konfektpinde være et godt bud. De består af lakridsmarcipan, rullet i hvid overtræk/chokolade, pyntet med frysetørrede hindbær. Det bliver ikke meget nemmere, produktion af de dekorative konfektpinde kan derfor være en sjov aktivitet for både børn og voksne.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 15 stk.

Sådan gør du

  1. Skær marcipanen ud i 15 lige store stykker, og rul dem til tynde stænger á ca. 10 cm.
  2. Smelt de hvide overtrækknapper (/temperér de hvide chokoladeknapper) i mikroovn eller over et vandbad, og rul stængerne i den smeltede overtræk. Overtrækket kan også pensles på. 
  3. Pynt med frysetørret hindbær, inden overtrækket sætter sig.

Tip

Konfekt opbevares bedst køligt i en lufttæt beholder.

Produkter i opskriften