Solbærpinde med marcipan 15
Her får du et sjovt og lækkert take på konfekt, inspireret af cake pops, men med en twist af solbær! Blød marcipan blandet med den friske smag af solbærmarmelade, trilles til små kugler og overtrækkes med mørk chokolade. En perfekt kombination af den syrlige solbærsmag og den lækre chokolade, toppet med farverige miniperler. En festlig og anderledes konfekt til julens konfektfad! Følg opskriften herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 15 stk.
-
Solbærpinde
- 1 spsk Solbærsyltetøj
Sådan gør du
Solbærpinde med marcipan
- Ælt marcipan med blendet solbærmarmelade
- Solbærmarcipanen trilles til kugler på ca. 10 gram, hvorefter de sættes på en lille slikkepind eller et træspyd.
- Overtræksknapperne varmes over et vandbad eller i microovn. Dyp marcipankuglerne ned i det mørke overtræk, og drys derefter kuglerne med miniperler. For at tørre sættes slikkepinden fast på en snor med ”hovedet” nedad.
- Lad slikkepindene hænge og tørre indtil chokoladen har sat sig, så de får en flot spids i toppen.
Tip
Opbevares bedst køligt i en lufttæt beholder.
Man kan sætte en snor mellem to flasker eller mellem to håndtag i køkkenet og hænge slikkepindene på hovedet med klemmer. Læg evt. servietter under, så smådryp kan dryppe af på disse.
Find flere konfektopskrifter lige her