Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
20 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Solbærpinde med marcipan 15

Her får du et sjovt og lækkert take på konfekt, inspireret af cake pops, men med en twist af solbær! Blød marcipan blandet med den friske smag af solbærmarmelade, trilles til små kugler og overtrækkes med mørk chokolade. En perfekt kombination af den syrlige solbærsmag og den lækre chokolade, toppet med farverige miniperler. En festlig og anderledes konfekt til julens konfektfad! Følg opskriften herunder.

 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 15 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt

Solbærpinde med marcipan

  1. Ælt marcipan med blendet solbærmarmelade
  2. Solbærmarcipanen trilles til kugler på ca. 10 gram, hvorefter de sættes på en lille slikkepind eller et træspyd.
  3. Overtræksknapperne varmes over et vandbad eller i microovn. Dyp marcipankuglerne ned i det mørke overtræk, og drys derefter kuglerne med miniperler. For at tørre sættes slikkepinden fast på en snor med ”hovedet” nedad.
  4. Lad slikkepindene hænge og tørre indtil chokoladen har sat sig, så de får en flot spids i toppen.

Tip

Opbevares bedst køligt i en lufttæt beholder.

Man kan sætte en snor mellem to flasker eller mellem to håndtag i køkkenet og hænge slikkepindene på hovedet med klemmer. Læg evt. servietter under, så smådryp kan dryppe af på disse.

Find flere konfektopskrifter lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften