Marcipanbrød med kokos 5
Denne opskrift på marcipanbrød med kokos er perfekt til dig, som er vild med Bounty. Marcipanbrødene er lavet af marcipan og kokos, overtrukket med mørk chokolade og pyntet med let ristet kokosmel (alternativt kokosflager). Vælger du at lave dine marcipanbrød med overtræk i stedet for chokolade, kan du springe tempereringen over, og marcipanbrødene bliver så nemme at lave, at både store og små kan være med til både at producere og nyde det færdige værk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 5 stk.
-
Konfekt med kokos
- 50 g Kokosmel
-
Pynt af ristet kokos
- Kokosmel
Sådan gør du
- Ælt marcipan og kokosmel sammen til en ensartet masse.
- Del kokosmassen i fem portioner, og form til marcipanbrød. Tryk dem let på toppen.
- Rist let den mængde kokosmel, du vil pynte konfektstykkerne med.
- Hak og temperer chokolade, eller smelt overtræk, som angivet på emballagen.
- Pensl marcipanbrødene med chokolade, og drys med ristet kokosmel, inden chokoladen sætter sig.
Tip
Se vejledning til temperering af chokolade.
Opbevar de færdige marcipanbrød i en lufttæt beholder.
Find flere konfektopskrifter lige her