Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
30 minutter
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Kokos-marcipanbar 10

I opskriften på kokos-marcipanbarer skal du temperere chokolade, og det kan godt være en lidt drilsk disciplin. Man siger at øvelse gør mester, og det gør sig i den grad også gældende her. Hvis chokoladen tempereres forkert, får man ikke den flotte blanke overflade. se hvordan du tempererer chokolade helt perfekt under Tips og Tricks. Pynt konfekten af marcipan, kokosmel og mørk chokolade med ristede kokosflager.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 10 stk.

Sådan gør du

  1. Marcipan og kokosmel æltes godt sammen. Rul marcipanen ud i passende højde og skær ud i ca. 10 rektangler. Form evt. brødene, så de runder lidt i enderne.
  2. Overtræk kokosbarerne med tempereret mørk blokchokolade
  3. Inden chokoladen har sat sig, sættes små ristede kokosflager fast på toppen.

Tip

Se vejledning til temperering af chokolade under Tips og Tricks.

Opbevares i en lufttæt beholder i f.eks. et køkkenskab eller endnu bedre i en kølig kælder, så konfekten ikke bliver for varmt.

Find flere konfektopskrifter lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften