Sværhedsgrad
Arbejdstid
1 timer
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 7 anmeldelser

Konfekttrilogi med lakrids og hindbær 24

Konfekttrilogien med ren rå marcipan, lakrids- og hindbærmarcipan er en lækker kombination af smagsnuancer. Marcipanen er overtrukket med hvid overtræk (eller chokolade). Opskriften forener derved de tre smagfulde marcipantyper og tilbyder en blanding af teksturer og kontraster, der både overrasker og forkæler smagsløgene. Oplagt til jul, men også et lækkert stykke konfekt til sommerens arrangementer, såsom bryllup, konfirmation og studentergilde.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 24 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Del den rene rå marcipan i to, bland den ene halvdel med frysetørret hindbær (gem eventuelt lidt til pynt).
  2. Halver den resterende rene rå marcipan og den hjemmelavede hindbærmarcipan. Halver også lakridsmarcipanen, så du ender med 6 stykker i alt.
  3. Tril stykkerne til tynde stænger på ca. 20 cm i længden. Læg en rå-, en hindbær- og en lakridsstang sammen, så de former en trekant.
  4. Smelt de hvide overtræksknapper i mikroovnen eller over vandbad. Pensl de to trekantede stænger med overtrækket på de to sider, der vender opad. Lad overtrækket sætte sig let. Vend stængerne, så den sidste side også kan pensles. Skær i skiver lige inden servering.

Tip

Konfekt opbevares bedst køligt i en lufttæt beholder.

Find flere konfektopskrifter her.

 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften