Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutterSamlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
40 minutter
Vurder denne opskrift
Din vurdering er modtaget
0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser
Hindbær- og lakridskonfekt 24
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 24 stk.
Sådan gør du
-
Ælt marcipan, lakrids knas og tørrede hindbær sammen. Form ca. 24-28 små marcipanbrød.
-
Smelt chokoladen over vandbad. Overtræk de små marcipanbrød og drys med tørrede hindbær.
-
Lad overtrækket sætte sig og servér.
Tip
De små marcipanbrød kan holde sig i op til 14 dage i en tætlukket bøtte et køligt sted.
Find flere konfektopskrifter lige her
Lignende opskrifter
Appelsintrøfler
AppelsintrøflerNougattine
NougattineToscasnitter
ToscasnitterKonfektsnitter
KonfektsnitterKonfekt med friskpresset citron
Konfekt med friskpresset citronMarcipan figenkugler
Marcipan figenkuglerGløgg trøfler
Gløgg trøflerSmagfulde konfektstykker
Smagfulde konfektstykkerSveskelommer
SveskelommerKonfekt med malibu
Konfekt med malibuHalve kokosmåner
Halve kokosmånerSmå kokosbrød
Små kokosbrødFlorentinere med nougatcreme
Florentinere med nougatcremeNemme juletræer og julegrise med udstikker
Nemme juletræer og julegrise med udstikkerPistacie og kokoskugler
Pistacie og kokoskuglerNougattern med nødder
Nougattern med nødderJulekrydrede marcipansnitter
Julekrydrede marcipansnitterFyldte chokolader med mørk chokoladetrøffel
Fyldte chokolader med mørk chokoladetrøffelNemme kokoskugler á la Bounty
Nemme kokoskugler á la BountyRegnbueroulade
RegnbuerouladeMarcipan med kirsebærmarmelade
Marcipan med kirsebærmarmeladeMarcipandadler
MarcipandadlerChilikonfekt med chokoladetrøffel
Chilikonfekt med chokoladetrøffelProdukter i opskriften
Original ODENSE Marcipan 200g
Pris 39,95 DKK
ODENSE Lakrids knas/crisp med naturlig farve 75 g
Pris 29,95 DKK
ODENSE Frysetørret hindbær 15 g
Pris 29,95 DKK
ODENSE Mørk Overtræk 150 g
Pris 30,95 DKK