Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1,25 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Konfekt med malibu 20

I denne himmelske opskrift på konfekt med Malibu kombineres ananas, kokos, marcipan og chokolade med en skvæt Malibu i en skøn julekonfekt. Den friske frugtsmag fra ananassen står sig rigtig godt sammen med den let bitre smag fra chokolade og den bløde runde smag fra marcipanen. Dette kulminerer alt sammen i en julekonfekt, hvor Malibu rommen lige sætter prikken over i’et.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt

Malibu-konfekt 

  1. Rør marcipan sammen med Malibu-rom, kokosmel og hakket ananas til en masse.
  2. Form små konfektkugler med en teske, og læg dem på en plade med bagepapir. Lad dem tørre i ca. 1 time.
  3. Dyp kuglerne i smeltet chokolade, og sæt dem på bagepapir.
  4. Dekorér med kokos og/eller smeltet hvid chokolade.
  5. Lad de dekorerede kugler størkne et køligt sted.

Tip

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften