Konfekt med malibu 20
I denne himmelske opskrift på konfekt med Malibu kombineres ananas, kokos, marcipan og chokolade med en skvæt Malibu i en skøn julekonfekt. Den friske frugtsmag fra ananassen står sig rigtig godt sammen med den let bitre smag fra chokolade og den bløde runde smag fra marcipanen. Dette kulminerer alt sammen i en julekonfekt, hvor Malibu rommen lige sætter prikken over i’et.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
-
Konfekt med malibu
- 0,20 dl Malibu rom
- 20 g Kokosmel
- 20 g Ananas , fra dåse
-
Pynt
- Kokosmel
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
Malibu-konfekt
- Rør marcipan sammen med Malibu-rom, kokosmel og hakket ananas til en masse.
- Form små konfektkugler med en teske, og læg dem på en plade med bagepapir. Lad dem tørre i ca. 1 time.
- Dyp kuglerne i smeltet chokolade, og sæt dem på bagepapir.
- Dekorér med kokos og/eller smeltet hvid chokolade.
- Lad de dekorerede kugler størkne et køligt sted.
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her