Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1,25 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Konfekt med malibu 20

I denne himmelske opskrift på konfekt med Malibu kombineres ananas, kokos, marcipan og chokolade med en skvæt Malibu i en skøn julekonfekt. Den friske frugtsmag fra ananassen står sig rigtig godt sammen med den let bitre smag fra chokolade og den bløde runde smag fra marcipanen. Dette kulminerer alt sammen i en julekonfekt, hvor Malibu rommen lige sætter prikken over i’et.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.

Sådan gør du

  1. Marcipan røres sammen med Malibu Rom, kokosmel og hakket ananas til en masse. Med teske laves små konfektkugler som lægges på en plade med bagepapir. Lad dem tørre i ca. 1 time.
  2. Dyp kuglerne i smeltet chokolade og sæt dem på bagepapir. Dekorér med kokos og/eller smeltet hvid chokolade. Lad de dekorerede kugler størkne et afkølet sted.

Tip

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften