Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
30 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Kokosstykker med karamel 15

Denne opskrift består af lækre kokosstykker med karamel, toppet med vores helt egne choko-karamelkugler rullet i bronze støv. Følg opskriften herunder. 

Sådan gør du

  1. Ælt marcipan med kokosmel og rul marcipanen ud i et ensartet lag. Stik små stykker ud med en lille rund udstikker (ca. 10 g per stk.).
  2. Temperér chokoladen (se hvordan under Tips og Tricks). Dyp derefter marcipanstykkerne i chokoladen og læg dem på et stykke bagepapir.
  3. Inden chokoladen sætter sig helt, placeres små stykker choko-karamelkugler på toppen af stykkerne.

Tip

  1. Ønsker du, at dine ODENSE Choko-karamelkugler får et flot bronze look, som på billedet? Rul de små kugler i ODENSE Bronze støv, og få de fineste små bronze kugler.
  2. Opbevares bedst køligt i en lufttæt beholder.

Find flere konfektopskrifter lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften