Marcipansnitter 10
Denne himmelske opskrift på konfektsnitter med en midte af nougat, et lag af chokolade og en masse farverig pynt på toppen er udviklet af Annemette Voss til bogen "KONFEKT". Opskriften er oplagt at lave sammen med børn, da der afslutningsvis er plads til fri leg med pynten. Du kan eventuelt vælge perler eller knas, istopping eller glimmerstøv. Du kan finde inspiration i vores webshop, hvor vi har samlet en masse forskellige typer dekoration med både knald på farve og smag Vil du gøre opskriften endnu lettere for dig selv eller børnene, kan du lave den med mørk overtræk i stedet for mørk chokolade og undlade at temperere.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 10 stk.
-
Marcipansnitter med marcipan og nougat
- 1 spsk Flormelis
-
Chokolade og pynt
Sådan gør du
Konfektsnitter med marcipan, nougat og farverig pynt
- Rul marcipanen ud i en smule flormelis til et rektangel med en tykkelse på ca. 3 mm.
- Skær den kolde nougat i tynde skiver på ca. 3 mm, og fordel nougatskiverne på halvdelen af marcipanen.
- Fold den anden halvdel af marcipanen ind over nougaten, og rul med en kagerulle konfektstykket godt sammen.
- Skær de ujævne kanter til.
- Temperér chokoladen (se eventuelt videoen nedenfor).
- Pensl toppen af konfektstykket med chokoladen, og dekorer med forskelligt pynt efter eget valg. Brug eventuelt, hvad du har i skuffen.
- Lad chokoladen sætte sig, skær ud, og nyd snitterne.
Tip
Se guiden til chokoladetemperering i videoen herunder.
Se vores store udvalg af konfektopskrifter lige her