Fudge med hindbær 25
Prøv disse virkelig nemme og virkelig lækre fudge konfektstykker med hindbær og hvid chokolade. Hindbær chokolade fudge smager friskt og sødt, og de har en smuk lyserød farve fra de frysetørrede hindbær, som også giver den en dejlig smag. Fudge stykkerne får den rette konsistens, når de sættes på køl, og så er de lige til at skære ud, når de skal serveres. Opskriften er oprindeligt udviklet af @shokochokdk, som laver lækre ting i det søde køkken, og som du også kan følge på Instagram.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 25 stk.
- 130 g Piskefløde
- 50 g Glukosesirup
- 150 g Sukker
Sådan gør du
- Kom sukker, piskefløde og glukosesirup i en gryde, og kog det hele op til 115 grader.
- Tag gryden af varmen, og kom den hakkede hvide chokolade i. Rør i gryden, indtil chokoladen er smeltet.
- Tag ca. 1/4 fra i en anden skål og rør 2 spsk frysetørret hindbær i. Tryk gerne de frysetørrede hindbær igennem en sigte, så du får fint pulver til at røre i fudgen.
- Beklæd en form med bagepapir, og hæld den hvide fudge ned i formen. Hæld herefter hindbærfudgen udover, og lav evt. en mamorering/mønster ved hjælp af en tandstik eller kniv. Drys med hele frysetørrede hindbær.
- Lad det sætte sig på køl i et par timer, til det er helt fast, og skær fudgen ud i mundrette stykker.
Tip
Opbevares køligt i en lufttæt beholder.
Find flere konfektopskrifter lige her