Sværhedsgrad
Arbejdstid
45 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

2 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser

Konfektkugler med kirsebærmarcipan 15

Her får du en lækker opskrift på konfektkugler med kirsebærmarcipan. De små kugler har en fantastisk smag af jul og er dejlig nemme at lave. Følg den lækre og nemme opskrift herunder. 

Sådan gør du

Hold skærmen tændt

Konfektkugler med kirsebærmarcipan

  1. Del marcipanen i 15 lige store stykker, og tril til små kugler.
  2. Smelt overtræksknapperne i mikroovn eller over vandbad, og rul marcipankuglerne i overtrækket
    i hånden. Bruger du chokolade, temperér som angivet på emballagen.
  3. Sæt kuglerne på et stykke bagepapir.
  4. Når chokoladen er størknet, dyp dem igen, og tril dem mellem hænderne for at give et rustikt udseende.
  5. Pynt evt. konfektkuglerne med rosa støv, når overtrækket har sat sig. Tril kuglerne direkte i bøtten med støv, eller hæld den ønskede mængde støv over i en separat beholder og tril kuglerne heri.

Tip

Find flere konfektopskrifter lige her

Vejledning til temperering af chokolade findes her.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften