Konfektkugler med kirsebærmarcipan 15
Her får du en opskrift på superlette konfektkugler med kirsebærmarcipan og mørk overtræk. De små kugler har med sit strejf af kirsebær en dejlig smag af jul, og kugler er så nemme at lave at hele familien kan være med. Pynt eventuelt konfektkuglerne med rosa glimmerstøv for ekstra wauw-effekt. Hvis du ikke er bange for at give dig i kast med temperering af chokolade, kan du selvfølgelig også bruge klassisk mørk chokolade.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 15 stk.
-
Konfektkugler med kirsebær
-
Pynt
Sådan gør du
Konfektkugler med kirsebærmarcipan
- Del marcipanen i 15 lige store stykker, og tril stykkerne til små kugler.
- Smelt overtræksknapperne i mikroovn eller over vandbad, og rul marcipankuglerne i overtrækket
i hånden. Bruger du chokolade, temperér som angivet på emballagen. - Sæt kuglerne på et stykke bagepapir.
- Dyb kuglerne endnu engang, når det første lag af overtræk/chokolade er størknet. Tril denne gang konfektkuglerne mellem hænderne for at give et rustikt udseende.
- Pynt evt. konfektkuglerne med rosa støv, når overtrækket har sat sig. Tril kuglerne direkte i bøtten med støv, eller hæld den ønskede mængde støv over i en separat beholder, og tril kuglerne heri.
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her.
Vejledning til temperering af chokolade findes her.
Opbevar konfektkuglerne i en lufttæt beholder.