Konfektkugler med kirsebærmarcipan 15
Her får du en lækker opskrift på konfektkugler med kirsebærmarcipan. De små kugler har en fantastisk smag af jul og er dejlig nemme at lave. Følg den lækre og nemme opskrift herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 15 stk.
-
Pynt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
Konfektkugler med kirsebærmarcipan
- Del marcipanen i 15 lige store stykker, og tril til små kugler.
- Smelt overtræksknapperne i mikroovn eller over vandbad, og rul marcipankuglerne i overtrækket
i hånden. Bruger du chokolade, temperér som angivet på emballagen. - Sæt kuglerne på et stykke bagepapir.
- Når chokoladen er størknet, dyp dem igen, og tril dem mellem hænderne for at give et rustikt udseende.
- Pynt evt. konfektkuglerne med rosa støv, når overtrækket har sat sig. Tril kuglerne direkte i bøtten med støv, eller hæld den ønskede mængde støv over i en separat beholder og tril kuglerne heri.
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her
Vejledning til temperering af chokolade findes her.