Mozartkugler 15
Dette er en skøn opskrift på Mozartkugler med et twist. Ved at dyppe mozartkuglerne to gange i chokolade eller overtræk får kuglerne et ekstra lækkert tykt lag chokolade. Læs evt. vores guide til chokoladetemperering, inden mozartkuglerne dyppes, så de får det helt rigtige chokoladeknæk. Vil du gerne have den klassiske mozartkugle med pistaciesmag, kan du bruge vores dessertmasse med pistacie sammen med nougaten, inden de rulles til kugler.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 15 stk.
Sådan gør du
-
Skær marcipanen i skiver og sæt små stykker af nougat på hver skive, inden de rulles til kugler.
-
Overtræk to gange med smeltet overtræk eller chokolade - evt. ved at rulle kuglerne i hånden med overtræk på fingrene.
Tip
Rul evt. kuglerne i guldstøv for smuk glimmereffekt.
Find flere konfektopskrifter lige her