Sværhedsgrad
Arbejdstid
10 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
70 minutter
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Pistaciekugler 20

Denne skønne opskrift på pistaciekugler med nougat, svesker, mandler og chokolade er let at lave. Julekonfekten er perfekt til dig, som er særlig glad for pistacienødder. Hvis du vælger at bruge chokolade til at overtrække pistaciekuglerne, skal du huske at temperere chokoladen for at få den pæne blanke overflade.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.

Sådan gør du

  1. Smelt nougat forsigtigt over vandbad eller i mikroovn.
  2. Hak svesker, mandler og pistaciekerner groft og vend i nougat.
  3. Lad massen sætte sig til den kan trilles.
  4. Tril ca. 20 kugler og sæt dem i køleskabet minimum en time.
  5. Dyp kuglerne i tempereret mørk chokolade eller smeltet overtræk og drys med finthakket pistacie inden chokoladen størkner.

Tip

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften