Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
24 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Trøffelkugler 25

Gør dine juletrøffelkugler lidt ekstra lækre med marcipan og tørret frugt. Den marcipan giver juletrøffelkuglerne en dejlig mandelsmag, imens de tørrede frugterne tilfører konfekten et friskt pust. Trøffelkuglerne overtrækkes med tempereret chokolade og kan derefter pyntes med guldstøv, der får julekonfekten til at se ekstra lækker ud.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 25 stk.

Sådan gør du

  1. Smeltet chokolade blandes med nougat. Når chokolade/nougatmassen er ca. 35 ° C, blandes den med smør, og massen røres til den er ensartet. Lad skålen stå på køkkenbordet til dagen efter.
  2. Kuglerne formes med 2 teskeer, og rulles derefter i chokoladespåner. Trøffelkuglerne opbevares på køl i en kagedåse til servering.

Tip

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften