Havregrynkugler med marcipan 45
Havregrynskugler er supernemme at lave, og så er det et hyggeligt lille projekt, hvor hele familien kan være med - både store og små. Selvom de fleste forbinder havregrynskugler med juletid, så smager havregrynskugler altså fantastisk lækkert året rundt (især hvis de er blevet lavet i hyggeligt selskab).
Denne lækre konfektopskrift er perfekt at lave sammen med hele familien, hvor fantasien får frit løb, når havregrynskuglerne skal pyntes. Når havregrynskuglerne er blevet trillet, kan børnene hjælpe med at pynte med f.eks. mini perler, choko-karamel kugler eller andet krymmel i alverdens farver.
De holder sig fint i køleskabet, så de altid er klar til lige at stille den lille sult.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 45 stk.
-
Havregrynskugler
- 150 g Smør
- 1 dl Flormelis
- 160 g Havregryn
- 2 tsk Kakaopulver
- 0,50 dl Vand
-
Pynt
- Kokosmel
Sådan gør du
- Riv marcipanen helt fint på et rivejern.
- Skær smør i mindre stykker. Bland flormelis, havregryn, smør og marcipan i en skål.
- Rør kakaoen ud i vandet, og kom det i skålen. Ælt det godt sammen med hænderne.
- Rul havregrynskuglerne med hænderne.
- Afpynt med fine dekorationer, f.eks. ODENSE Mini perler, ODENSE Skovbær knas eller ODENSE Is Topping Saltkaramel. Opbevar kuglerne i køleskabet i en dåse.
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her