Havregrynkugler med marcipan 45
Havregrynskugler er supernemme at lave, og en rigtig juleklassiker der hitter hos både store og små. Ligesom julekonfekt, er havregrynskugler en dejlig julesnack såvel som en hyggelig aktivitet, man skal samles om som familie.
Havregrynskugler kan trilles helt klassisk i enten havregryn eller kokosmel, men fantasien og kreativiteten kan også få frit løb, og give et varieret fad med havregrynskugler trillet i f.eks. Miniperler, Choko/karamel-kugler eller Skovbærknas.
Opbevar havregrynskuglerne i en tætsluttet emballage på køl.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 45 stk.
-
Havregrynskugler
- 150 g Smør
- 1 dl Flormelis
- 160 g Havregryn
- 2 tsk Kakaopulver
- 0,50 dl Vand
-
Pynt
- Kokosmel
Sådan gør du
Havregrynskugler
- Riv marcipanen helt fint på et rivejern.
- Skær smørret i mindre stykker.
- Bland flormelissen, havregrynene, det skårede smør og den revne marcipan i en skål.
- Rør kakaoen ud i vandet, og kom det i skålen.
- Ælt det godt sammen med hænderne, og tril til kugler.
- Tril kuglerne i den topping, der ønskes, f.eks. ODENSE Mini perler, ODENSE Skovbær knas eller ODENSE Is Topping Saltkaramel.
- Opbevar kuglerne i køleskabet i en tætsluttende emballage
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her