Sværhedsgrad
Arbejdstid
10 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
25 minutter
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Saltkaramel marcipanstykker 15

I denne opskrift lærer du, hvordan du kan lave marcipanstykker med smag af saltkaramel. Den saltet karamelsmag komplimenterer den mørke chokolade og smager skønt. Pynt med guldstøv, og så har du de fineste konfektstykker. Følg opskriften herunder.

Sådan gør du

  1. Rul marcipanen ud med en kagerulle til den ca. er 10 mm i tykkelsen.
  2. Stik små runde stykker konfekt ud med en lille udstikker. Stykkerne skal være ca. 10 g.
  3. Temperér chokoladen over vandbad eller i mikroovn (se vejledning under tips og tricks).
  4. Dyp marcipanstykkerne enkeltvis i chokoladen og sæt dem på et stykke bagepapir.
  5. Inden chokoladen tørrer, drysses toppen med guldstøv.

 

Tip

Opbevares bedst køligt i en lufttæt beholder.

Find flere konfektopskrifter lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften