Sværhedsgrad
Arbejdstid
45 minutterSamlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
45 minutter
Vurder denne opskrift
Din vurdering er modtaget
5 ud af 5 stjerner baseret på 4 anmeldelser
Flødeboller med marcipanbund 30
Elsker du også flødeboller? Prøv denne fantastiske opskrift på flødeboller med marcipanbund. Opskriften er nem og er en sikker vinder!
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 30 stk.
- 300 g Sukker
- 1 dl Vand
- 150 g Pasteuriserede æggehvider
Sådan gør du
-
Marcipanbunde: Skær marcipanen i 30 skiver, og læg på bagepapir. Placer en nougatterning på hver skive marcipan.
-
Guf: Kog 300 g sukker og 1 dl vand op, og lad det koge i 2 minutter. Pisk 150 g past. æggehvider let, og tilsæt langsomt sukkerlagen. Pisk guffet stift med en håndmikser ved middel hastighed i ca. 15 minutter.
-
Sprøjt guffet på marcipanbundene med en sprøjtepose eller med en plastikpose, hvor et hjørne er klippet af.
-
Pensl flødebollerne med smeltet mørk overtræk, eller dyp i stedet flødeboller i den smeltede overtræk.
Tip
Find alle vores opskrifter på flødeboller her.
Holdbarhed er 3 dage ved 10-12° C.
Flødebollerne er nemmere at håndtere, hvis du bager marcipanbundene ved 180° C i 5-8 minutter. (Læg først nougat på når bundene er afkølede)
Lignende opskrifter
Hjemmelavede flødeboller
Hjemmelavede flødebollerFlødeboller med jordbær
Flødeboller med jordbærRuby-flødeboller
Ruby-flødebollerKaramelflødeboller
KaramelflødebollerFlødeboller med hindbærskum
Flødeboller med hindbærskumHjemmelavede flødeboller med lakrids
Hjemmelavede flødeboller med lakridsFlødeboller med marcipan og skovbær
Flødeboller med marcipan og skovbærFlødeboller med hvid chokolade og solbær
Flødeboller med hvid chokolade og solbærJulekys
JulekysFlødeboller til studenten
Flødeboller til studentenRabarberflødeboller
RabarberflødebollerRensdyr juleflødeboller med chai latte
Rensdyr juleflødeboller med chai latteChampagneflødeboller
ChampagneflødebollerPassionsflødeboller
PassionsflødebollerCitronflødeboller
CitronflødebollerFlødeboller med timian og citron
Flødeboller med timian og citronAppelsin og nougat flødebollebøf
Appelsin og nougat flødebollebøfSolbærflødeboller
SolbærflødebollerCookie karamel flødeboller
Cookie karamel flødebollerBaileys flødeboller
Baileys flødebollerFlødeboller med vaniljeskum og skovbærcoulis
Flødeboller med vaniljeskum og skovbærcoulisFlødeboller med citronskum, karamel og hasselnød
Flødeboller med citronskum, karamel og hasselnødFlødeboller med vaniljeskum og hyldeblomstgelé
Flødeboller med vaniljeskum og hyldeblomstgeléFlødeboller med hyldebærskum og pistacie
Flødeboller med hyldebærskum og pistacieFlødeboller med solbærskum på sprøde vaniljebunde
Flødeboller med solbærskum på sprøde vaniljebundeProdukter i opskriften
Original ODENSE Marcipan 200g
Pris 39,95 DKK
ODENSE Nougat 150 g
Pris 29,95 DKK
ODENSE Mørk Overtræk 150 g - Bedst før 27.10.2024
30,95 DKK
Pris 25 DKK
Spar 19%