Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
30 minutter
Vurder denne opskrift

3 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser

Lakrids marcipankugler med hindbær 14

Mangler du inspiration til konfekt lidt ud over det traditionelle? Så er denne opskrift helt perfekt - her får du nemlig lækre lakrids marcipankugler med hindbær. De er både utrolig flotte og smager himmelsk. Følg opskriften herunder. 

Sådan gør du

  1. Ælt ca. 10 gram frysetørret hindbær ind i lakrids-marcipanen. Del den herefter i 14 lige store stykker og tril dem til små kugler.
  2. Smelt overtræksknapperne over et vandbad eller i mikroovnen. Rul marcipankuglerne enkeltvis i den hvide overtræk. Læg dem på et stykke bagepapir. (Gentag evt. denne proces en ekstra gang, inden du pynter, for at få et tykkere lag chokolade).
  3. Inden chokoladen tørrer helt, drysses marcipankuglen med lidt lakridsknas og frysetørret hindbær.

Tip

Lad børnene trille og pynte

Her Tips og Tricks kan du se, hvordan marcipan rulles i chokolade mellem hænderne.

Find flere konfektopskrifter lige her

 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften