Lakrids marcipankugler med hindbær 14
Mangler du inspiration til konfekt lidt ud over det traditionelle? Så er denne opskrift helt perfekt - her får du nemlig lækre lakrids marcipankugler med hindbær. De er både utrolig flotte og smager himmelsk. Følg opskriften herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 14 stk.
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Ælt ca. 10 gram frysetørret hindbær ind i lakrids-marcipanen. Del den herefter i 14 lige store stykker og tril dem til små kugler.
- Smelt overtræksknapperne over et vandbad eller i mikroovnen. Rul marcipankuglerne enkeltvis i den hvide overtræk. Læg dem på et stykke bagepapir. (Gentag evt. denne proces en ekstra gang, inden du pynter, for at få et tykkere lag chokolade).
- Inden chokoladen tørrer helt, drysses marcipankuglen med lidt lakridsknas og frysetørret hindbær.
Tip
Lad børnene trille og pynte
Her Tips og Tricks kan du se, hvordan marcipan rulles i chokolade mellem hænderne.
Find flere konfektopskrifter lige her