Sværhedsgrad
Arbejdstid
25 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Marcipanlakridskonfekt 18

Med denne nemme opskrift kan du lave de smukkeste og lækreste konfektstykker med marcipan og lakrids - perfekt til konfektfadet og den søde juletid. Følg opskriften herunder. 

Sådan gør du

Hold skærmen tændt

Lakridskonfekt 

  1. Ælt marcipan med lakridsknas, rul ud, og skær lakridsmarcipanen i ca. 18 firkanter.
  2. Dyp marcipanen i tempereret hvid chokolade.
  3. Kom evt. lidt af chokoladen i en plastpose eller i et stykke foldet bagepapir, og sprøjt en fin dekoration ud på bagepapir, som pensles med valgfri støv, når den er størknet. Placeres på toppen af konfektstykket inden chokoladen er helt tør.

Tip

Se tips til, hvordan du tempererer chokolade.

Se vores store udvalg af konfektopskrifter lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften