Marcipanlakridskonfekt 18
Med denne nemme opskrift kan du lave de smukkeste og lækreste marcipanlakridskonfektstykker - perfekt til konfektfadet til den søde juletid. Følg opskriften herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 18 stk.
-
Brug f.eks. ODENSE Guld Støv - 5 g
-
eller ODENSE Bronze Støv - 5 g
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Ælt marcipan med lakridsknas, rul ud, og skær lakridsmarcipanen i ca. 18 firkanter.
- Dyp marcipanen i tempereret hvid chokolade.
- Kom evt. lidt af chokoladen i en plastpose eller i et stykke foldet bagepapir, og sprøjt en fin dekoration ud på bagepapir, som pensles med valgfri støv, når den er størknet. Placeres på toppen af konfektstykket inden chokoladen er helt tør.
Tip
Se tips til, hvordan du tempererer chokolade.
Se vores store udvalg af konfektopskrifter lige her