Marcipanmedaljer med saltkaramel og nougat 18
Forkæl dig selv med disse elegante marcipanmedaljer, hvor smagen af saltkaramel og nougat går hånd i hånd. Konfektstykkerne består af marcipan med saltkaramel toppet med et stykke blød nougat. Hele herligheden overtrækkes med chokolade eller karamelchokolade, og som prikken over i’et og det knasende element drysses stykkerne med flagesalt og ODENSE guldstøv.
Resultatet er små delikate marcipanmedaljer, der gør ethvert konfektbord ekstra indbydende og festligt.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 18 stk.
-
Saltkaramelmedaljer
- Lidt Flagesalt til pynt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Rul marcipanen ud med en kagerulle til den ca. er 8 mm tyk.
- Halvér nougaten på den lange led, du skal kun bruge den ene halvdel (75 g).
- Skær tynde strimler på den lange led og læg skiverne oven på marcipanen, tryk dem godt fast. Fordelingen skal gerne være ca. 2/3 marcipan og 1/3 nougat.
- Brug en lille rund udstikker til at stikke marcipanmedaljerne ud.
- Temperer chokoladen over vandbad eller i mikroovnen (se vejledning under tips og tricks).
- Dyp marcipanmedaljerne enkeltvis i den tempererede chokolade og sæt dem på et stykke bagepapir.
- Inden chokoladen tørrer helt, drysses marcipanmedaljen med lidt flagesalt blandet med guldstøv.
Tip
Se vores store udvalg af konfektopskrifter lige her