Sværhedsgrad
Arbejdstid
35 minutterSamlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
35 minutter
Vurder denne opskrift
Din vurdering er modtaget
4 ud af 5 stjerner baseret på 4 anmeldelser
Konfekttrilogi 30
Vores skønne konfekt trilogi består af en lækker chokoladebund og tre forskellige slags fyld i form af kakaomarcipan, marcipan og nougat. Følg opskriften herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 30 stk.
-
Chokoladebund
- 50 g Mandelflager
-
3 slags fyld
- 1 tsk Kakao
- 3 dråber Vand
Sådan gør du
- Mandelflagerne ristes gyldne i ovn eller på en pande.
- Hakket nougat og chokolade smeltes over vandbad, og blandes med de ristede mandelflager.
- Massen smøres ud i 15x15 cm på et stykke bagepapir, og afkøles. Efter afkøling deles pladen i 5 stænger.
- 100 g marcipan æltes med kakao og 3 dråber vand
- Kakaomarcipan, marcipan og nougat deles hver i 5 portioner og rulles ud i 15 cm lange stænger. 3 forskellige stænger placeres på bundene med nougat på toppen (se foto).
- Overtrækkes til sidst med tempereret mørk chokolade.
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her
Lignende opskrifter
Marcipanmedaljer med saltkaramel og nougat
Marcipanmedaljer med saltkaramel og nougatKokosmarcipan med nougat
Kokosmarcipan med nougatHindbær marcipan sticks
Hindbær marcipan sticksMarcipanbrød med chokoladechunks
Marcipanbrød med chokoladechunksMarcipanbrød med nougat og karamelfudge
Marcipanbrød med nougat og karamelfudgeLakrids marcipankugler med hindbær
Lakrids marcipankugler med hindbærSaltkaramel marcipanstykker
Saltkaramel marcipanstykkerKokosmarcipanstænger
KokosmarcipanstængerRuby skovbær kugler
Ruby skovbær kuglerMarcipan-nougat stykker
Marcipan-nougat stykkerMarcipanstænger med saltkaramelsmag
Marcipanstænger med saltkaramelsmagSmå konfektjuletræer
Små konfektjuletræerRøde marcipannissehuer med nougat og hvid overtræk
Røde marcipannissehuer med nougat og hvid overtrækKonfektkringler
KonfektkringlerKonfekt som Risengrød
Konfekt som RisengrødSnefnugkonfekt
SnefnugkonfektKonfektstjerner
KonfektstjernerCitron/lime konfektstykker
Citron/lime konfektstykkerOrange Rocky Road
Orange Rocky RoadPebermyntepastiller
PebermyntepastillerHindbær ruby fudge
Hindbær ruby fudgeMarcipankugler med smag af jul
Marcipankugler med smag af julMarcipankonfekt med saltkaramel og fudge
Marcipankonfekt med saltkaramel og fudgeMarcipan a la Rocky Road
Marcipan a la Rocky RoadMarcipankugler med julekrydderier og kokos
Marcipankugler med julekrydderier og kokosLakridspinde
LakridspindeMarcipan og toffee-stykker
Marcipan og toffee-stykkerChokolademarcipankugler
ChokolademarcipankuglerRudolfkonfekt
RudolfkonfektSaltkaramelstjerner
SaltkaramelstjernerKonfektromkugler
KonfektromkuglerMozartkugler med pistacie
Mozartkugler med pistacieMarcipan-nougat-hindbærroulade
Marcipan-nougat-hindbærrouladeLakridsmarcipankugler
LakridsmarcipankuglerSaltkaramelkugler
SaltkaramelkuglerMarcipankugler med julekrydderi
Marcipankugler med julekrydderiBlomme i Madeira
Blomme i MadeiraProdukter i opskriften
ODENSE Blød Nougat 150 g
Pris 29,95 DKK
ODENSE Mørk Chokolade 55% 200 g
Pris 59,95 DKK
Original ODENSE Marcipan 200g
Pris 39,95 DKK
ODENSE Blød Nougat 150 g
Pris 29,95 DKK
ODENSE Mørk Chokolade 55% 200 g
Pris 59,95 DKK