Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
25 minutter
Vurder denne opskrift

3 ud af 5 stjerner baseret på 5 anmeldelser

Chokolademandler 125

Her har du en supernem opskrift på sprøde mandler overtrukket med mørk chokolade. Bag mandlerne i ovnen, og overtræk dem med chokolade - nemmere bliver det ikke. Find opskriften herunder. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 125 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Bag mandlerne ved 185° C i ca. 12 minutter, og køl dem derefter af.
  2. Overtræk mandlerne med smeltet mørk chokolade, og læg dem adskilt på bagepapir. Lad chokoladen størkne.
  3. Kom chokolademandlerne i en skål med kakaopulver, og rul rundt, så alle sider af hver mandel er dækket. Hæld mandlerne i en sigte, og ryst det overskydende kakao af.

Tip

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften