Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutterSamlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
25 minutter
Vurder denne opskrift
Din vurdering er modtaget
3 ud af 5 stjerner baseret på 7 anmeldelser
Chokolademandler 125
Her har du en supernem opskrift på sprøde mandler overtrukket med mørk chokolade. Bag mandlerne i ovnen, og overtræk dem med chokolade - nemmere bliver det ikke. Find opskriften herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 125 stk.
-
Chokolademandler
- 1 spsk Kakaopulver
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
Chokolademandler
- Bag mandlerne ved 185° C i ca. 12 minutter, og køl dem derefter af.
- Overtræk mandlerne med smeltet mørk chokolade, og læg dem adskilt på bagepapir. Lad chokoladen størkne.
- Kom chokolademandlerne i en skål med kakaopulver, og rul rundt, så alle sider af hver mandel er dækket. Hæld mandlerne i en sigte, og ryst det overskydende kakao af.
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her
Lignende opskrifter
Konfektromkugler
KonfektromkuglerSaltkaramelstjerner
SaltkaramelstjernerRudolfkonfekt
RudolfkonfektChokolademarcipankugler
ChokolademarcipankuglerMarcipan og toffee-stykker
Marcipan og toffee-stykkerLakridspinde
LakridspindeMarcipankugler med julekrydderier og kokos
Marcipankugler med julekrydderier og kokosMarcipan a la Rocky Road
Marcipan a la Rocky RoadMarcipankonfekt med saltkaramel og fudge
Marcipankonfekt med saltkaramel og fudgeMarcipankugler med smag af jul
Marcipankugler med smag af julHindbær konfektkugler
Hindbær konfektkuglerMarcipanbrød med nougat
Marcipanbrød med nougatNougatbar med brændt marcipan
Nougatbar med brændt marcipanKokos-dadel pinde
Kokos-dadel pindeSprøde panerede nougatkugler
Sprøde panerede nougatkuglerMarcipan-nougatkugler med mandler
Marcipan-nougatkugler med mandlerHindbær konfektsnitter
Hindbær konfektsnitterNougat konfektbrød
Nougat konfektbrødHjemmelavet crunchy chokolade
Hjemmelavet crunchy chokoladeHvide chokoladestykker
Hvide chokoladestykkerSkovbær marcipankonfekt
Skovbær marcipankonfektKonfekt med appelsinsaft
Konfekt med appelsinsaftKonfekt med kaffe
Konfekt med kaffeNemme nougat-marcipanjuletræer
Nemme nougat-marcipanjuletræerMarcipanjulekalender
MarcipanjulekalenderHvide chokoladejuletræer
Hvide chokoladejuletræerMarcipanbordkort
MarcipanbordkortMarcipan medaljon med kirsebær
Marcipan medaljon med kirsebærMarcipan-nougat stykker med frysetørret hindbær
Marcipan-nougat stykker med frysetørret hindbærProdukter i opskriften
ODENSE Mandler 1 kg.
Pris 165 DKK
ODENSE Mørk Chokolade 55% 200 g
Pris 59,95 DKK