Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1,25 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Konfekt med appelsinsaft 20

Julen bringer en masse traditioner, varme og glæde med sig. Men hver familie gør tingene på hver sin måde. I denne opskrift på konfekt med appelsinsaft kan hver enkelt pynte konfekten på sin helt egen måde. Har du lyst til at pynte med mørk chokolade og kakao, hvid chokolade med kokosmel eller mørk chokolade med hvide chokolade-striber? Lige meget hvad du vælger, har denne konfekt en skøn smag!

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.

Sådan gør du

  1. Marcipan røres sammen med appelsinsaften og kakaoen til en masse. Med en teske laves små konfektkugler, som lægges på en plade med bagepapir. Lad dem tørre i ca. en time.
  2. Dekoration: Dyp kuglerne i smeltet hvid chokolade og rul dem i kokos (se konfekten til venstre på billedet). Sæt dem på bagepapir.
  3. Dekoration: Dyp kuglerne i smeltet hvid chokolade og sæt dem på bagepapir. Pynt med smeltet mørk chokolade (Se konfekten til venstre på billedet). Lad de dekorerede kugler tørre et afkølet sted.

Tip

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften