Sværhedsgrad
Arbejdstid
10 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
20 minutter
Vurder denne opskrift

1 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Marcipan medaljon med kirsebær 20

Her får du opskriften på flotte marcipan medaljoner med kirsebær, som giver en frisk julesmag til konfektstykkerne. Følg opskriften herunder. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt

Marcipan medaljon 

  1. Rul marcipanen til en pølse (ca. 3 cm i diameter), og skær den i skiver (ca. ½ cm tykke).
  2. Læg marcipanskiverne sammen med 1 tsk. kirsebærsauce imellem som en sandwich.
  3. Overtræk medaljonerne med smeltet chokolade  enten helt eller f.eks. kun på halvdelen.

Tip

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften