Sværhedsgrad
Arbejdstid
10 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
20 minutter
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Marcipan medaljon med kirsebær 20

Her får du opskriften på flotte marcipan medaljoner med kirsebær, som giver en frisk julesmag til konfektstykkerne. Følg opskriften herunder. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Marcipanen rulles til en pølse (ca. 3 cm i diameter) og skæres i skiver (ca. ½ cm tykke).
  2. Marcipanskiverne lægges sammen med 1 tsk. kirsebærsauce imellem som en sandwich.
  3. Overtræk derefter medaljonerne med smeltet chokolade helt eller f.eks. bare på halvdelen af medaljonen.

Tip

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften