Sværhedsgrad
Arbejdstid
10 minutterSamlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
20 minutter
Vurder denne opskrift
Din vurdering er modtaget
1 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse
Marcipan medaljon med kirsebær 20
Her får du opskriften på flotte marcipan medaljoner med kirsebær, som giver en frisk julesmag til konfektstykkerne. Følg opskriften herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
- 1 glas Kirsebærsauce (fast konsistens eller en god marmelade med højt indhold af bør)
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Marcipanen rulles til en pølse (ca. 3 cm i diameter) og skæres i skiver (ca. ½ cm tykke).
-
Marcipanskiverne lægges sammen med 1 tsk. kirsebærsauce imellem som en sandwich.
-
Overtræk derefter medaljonerne med smeltet chokolade helt eller f.eks. bare på halvdelen af medaljonen.
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her
Lignende opskrifter
Marcipanmedaljer med saltkaramel og nougat
Marcipanmedaljer med saltkaramel og nougatJule trøffelkugle
Jule trøffelkugleLakridsmarcipan roulade
Lakridsmarcipan rouladeNougatsnitter med skovbær knas
Nougatsnitter med skovbær knasChokolade-lakridskugler
Chokolade-lakridskuglerPistaciebrød
PistaciebrødValnøddebrød med skovbær
Valnøddebrød med skovbærNougatknas
NougatknasChokobrud
ChokobrudMarcipanbrød med abrikos og pistacie
Marcipanbrød med abrikos og pistacieHvide chokoladejuletræer
Hvide chokoladejuletræerKonfekt med kaffe
Konfekt med kaffeSkovbær marcipankonfekt
Skovbær marcipankonfektHvide chokoladestykker
Hvide chokoladestykkerNougat Konfektbrød
Nougat KonfektbrødSprøde nougatkugler
Sprøde nougatkuglerKokoskonfektkugler
KokoskonfektkuglerMarcipanbrød med guldstøv
Marcipanbrød med guldstøvHindbær konfektkugler
Hindbær konfektkuglerRøde marcipannissehuer med nougat og hvid overtræk
Røde marcipannissehuer med nougat og hvid overtrækSnefnugkonfekt
SnefnugkonfektKonfektstjerner
KonfektstjernerKonfekt som Risengrød
Konfekt som RisengrødProdukter i opskriften
Original ODENSE Marcipan 375 g
Pris 70,5 DKK
ODENSE Mørk Chokolade 55% 200 g
Pris 59,95 DKK