Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
80 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser

Hvide chokoladejuletræer 20

Disse hjemmelavede juletræer kan laves med lige den slags pynt og chokolade, som du synes er bedst. I denne lette opskrift skal den tempererede chokolade hældes i form og pyntes, hvorefter man lader chokoladetræerne størkne, inden de er klar til brug. Man kan f.eks. vælge at pynte de hvide juletræer med frysetørret hindbær eller skovbær knas, som står i kontrast med chokoladen og giver juletræerne en lækker frisk smag.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.

Sådan gør du

  1. Smelt og temperér den hvide chokolade.
  2. Kom chokoladen i en juletræsform (eller en anden form du har).
  3. Drys med pynt inden chokoladen størkner.

Tip

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften