Sværhedsgrad
Arbejdstid
35 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1,5 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Hjemmelavede nougatchokolader 20

Denne opskrift på hjemmelavede nougatchokolader har fået en god bedømmelse af vores læsere. Vi synes bestemt også, at det er en rigtig lækker opskrift, som supplerer julekonfektskålen rigtig godt. Man starter med at fylde lidt tempereret chokolade i formene efterfulgt af den smeltede nougat. Herefter fyldes chokolade i formen igen. Når nougatchokoladen er størknet tages den ud af formene og kan derefter pensles med lidt chokolade og pyntes med f.eks. rosenpeber eller skovbærknas.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.

Sådan gør du

  1. Temperér chokoladen (find tempereringsvejledning under Tips og Tricks) og fyld den i den ønskede form.
  2. Smelt nougat over vandbad og fyld nougat i formen med chokolade til lidt under kanten, så der er plads til at slutte af med et lag chokolade til bunden. Lad chokoladen stå og størkne ved ca. 12° C i ca. 60 minutter.
  3. Pynt evt. med lidt rosenpeber eller skovbærknas ved at pensle med lidt chokolade og drysse pynt på.

Tip

Se hvordan du tempererer chokolade under Tips og Tricks

Find flere konfektopskrifter lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften