Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
30 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Marcipan-nougatbrød med glimmer 18

Marcipanbrød er en absolut klassiker til juledagene. Her med marcipan, nougat og chokolade - pyntet med krymmel eller glimmer! Følg opskriften herunder. 

Sådan gør du

  1. Her er der fri leg. Vi har skåret bjælker af nougat og lagt imellem stykker af marcipan, inden vi har formet til brød.
  2. Derefter har vi overtrukket nogle marcipanbrød med tempereret hvid chokolade og andre med tempereret mørk chokolade.
  3. Chokoladeoverfladen pensles med ODENSE Støv eller pyntes med ODENSE Krymmel – kun fantasien sætter grænser.

Tip

Se tips og tricks til, hvordan du temperer chokolade lige her

Se vores store udvalg af konfektopskrifter lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften