Sværhedsgrad
Forberedelsestid
15 minutter
Samlet tid
30 minutter

Værtindens marcipanbrød 10

Her får du opskriften på marcipanbrød, der er lidt bedre end de sædvanlige. Vi har nemlig tilføjet pistacie og Amaretto likør, som giver den helt rigtige julesmag! Følg opskriften herunder. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 10 stk.

Sådan gør du

  1. 2/3 del af pistacienødderne æltes sammen med marcipan og Amaretto likør. Massen deles i 10 stykker, der formes til aflange brød, og trykkes til en trekantet form.
  2. Mørk og/eller hvid overtræk smeltes, og marcipanbrødene overtrækkes i bunden, og afkøles. Herefter dyppes i eller pensles marcipanbrødet med smeltet overtræk 2 gange . Sidste gang pyntes der med pistacienødder, inden overtrækken størkner.

Tip

Kan pakkes i æske, og opbevares køligt ved 14-16 ° C i ca. 3 uger.

Produkter i opskriften