Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
2,5 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Hjemmelavet crunchy chokolade 25

Den lækre juleopskrift er et genialt alternativ til den traditionelle kiksekage, og den er perfekt til dig, der elsker nougat! Her i opskriften smeltes nougat og chokoladen sammen. Herefter røres kiksen forsigtigt i, og det hele puttes i formen. Denne hjemmelavede crunchy chokolade kan også laves med tørret frugt eller nødder for at give den et lille twist. Nødderne kan også drysses på toppen som pynt, inden chokoladen stilles på køl.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 25 stk.

Sådan gør du

  1. Nougat og lys chokolade smeltes sammen over vandbad, (lad vandet koge og sluk for varmen inden chokolade og nougat kommes i skålen).
  2. Kom små stykker kiks i og rør forsigtigt rundt.
  3. Kom chokolademassen i en form, der er foret med bagepapir. Sæt på køl i 2 timer inden den skæres ud i små chokoladestykker.

Tip

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften