Sværhedsgrad
Arbejdstid
45 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
3 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Chilikonfekt med chokoladetrøffel 15

Giv din jul lidt ekstra krydderi og prøv denne opskrift på julekonfekt med chili og chokoladetrøffel. Den lækre konfekt, som skal delvist overtrækkes med chokolade, pyntes med ovnbagt finskåret chili, som både giver julekonfekten et flot og juleagtig look og samtidig tilføjer lidt ekstra chilismag til den søde chokoladetrøffel.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 15 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
Chillikonfekt med chokolade
  1. Kog piskefløden op, og hæld den over 100 g hakket mørk chokolade.
    Rør cremen glat, og tilsæt derefter 10 g blødt smør.
  2. Ælt marcipanen med chilipulver og derefter med chokoladechunks.
    Pres massen i en form beklædt med film, og smør cremen ovenpå.
    Sæt formen på køl i 1½-2 timer, eller indtil cremen har sat sig.
  3. Skær massen i 18 stykker, og dyp dem i tempereret lys chokolade op til kanten, hvor trøffelcremen starter.
  4. Pynt evt. med fintskåret chili, bagt i ovnen ved 130 °C i ca. 15 minutter.

Tip

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften