Chilikonfekt med chokoladetrøffel 15
Giv din jul lidt ekstra krydderi og prøv denne opskrift på julekonfekt med chili og chokoladetrøffel. Den lækre konfekt, som skal delvist overtrækkes med chokolade, pyntes med ovnbagt finskåret chili, som både giver julekonfekten et flot og juleagtig look og samtidig tilføjer lidt ekstra chilismag til den søde chokoladetrøffel.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 15 stk.
-
Chilikonfekt med chokolade
- 0,50 dl Piskefløde
- 10 g blødt Smør
- 1 knsp. Chili pulver
- fintskåret Chili til pynt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
Chillikonfekt med chokolade
- Kog piskefløden op, og hæld den over 100 g hakket mørk chokolade.
Rør cremen glat, og tilsæt derefter 10 g blødt smør. - Ælt marcipanen med chilipulver og derefter med chokoladechunks.
Pres massen i en form beklædt med film, og smør cremen ovenpå.
Sæt formen på køl i 1½-2 timer, eller indtil cremen har sat sig. - Skær massen i 18 stykker, og dyp dem i tempereret lys chokolade op til kanten, hvor trøffelcremen starter.
- Pynt evt. med fintskåret chili, bagt i ovnen ved 130 °C i ca. 15 minutter.
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her