Sværhedsgrad
Arbejdstid
45 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
3 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Chilikonfekt med chokoladetrøffel 15

Giv din jul lidt ekstra krydderi og prøv denne opskrift på julekonfekt med chili og trøffel. Den lækre konfekt, som skal delvist overtrækkes med chokolade, pyntes med ovnbagt finskåret chili, som både giver julekonfekten et flot og juleagtig look og samtidig tilføjer lidt ekstra chilismag til den søde chokoladetrøffel.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 15 stk.

Sådan gør du

  1. Piskefløde koges op og hældes over 100 g hakket mørk chokolade. Cremen røres til den er glat og tilsættes derefter 10 g blødt smør.
  2. Marcipanen æltes først med chilipulver og herefter med chokolade chunks. Den kommes i en form beklædt med film og cremen smøres ovenpå. Sættes på køl i 1½ til 2 timer - eller til cremen har sat sig.
  3. Skær derefter i 18 stykker og dyp i tempereret lys chokolade op til kanten, hvor trøffelcremen starter.
  4. Pynt evt. stykkerne med fintskåret chili, som er bagt i ovnen ved 130° C i ca. 15 minutter.

Tip

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften