Fyldte chokolader med marcipan og kirsebær 24
Her får du opskriften på fyldte chokolader med marcipan og syltede kirsebær. En spændende lille mundfuld, som kræver lidt præcision, men vi guider dig igennem trin for trin. Resultatet er smukt, smagfuldt og helt særligt at servere.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 24 stk.
-
Chokoladeskaller
-
Marcipanfyldning med syltede kirsebær
- 40 g hakkede syltede Amarenabær
- 10 g Cognac eller anden likør
- 5 g lage fra Amarenabær (tilpas mængde efter konsistens)
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Puds chokoladeformen med lidt vat for at fjerne støv og små mærker – det giver en flot, blank overflade.
- Smelt og temperer chokoladen, og fyld formen helt op. Bank forsigtigt for at få eventuelle luftbobler væk, og hæld den overskydende chokolade ud. Vend formen med bunden opad, og lad chokoladeskallerne sætte sig.
- Rør ingredienserne til fyldet sammen, og kom massen i en sprøjtepose.
- Fyld chokoladeskallerne med marcipanblandingen, og stil dem på køl i cirka 20 minutter.
- Afslut med et lag chokolade, så bunden lukkes helt.
Tip
Opskriften passer til en hel chokoladeform, der giver 24 stk.
Læs her om temperering af chokolade eller se videoen længere nede.
Find her flere opskrifter på konfekt og fyldte chokolader