Nougattine 20
Opskrift på himmelsk nougattine med nougat, nøddeflager, rosiner og chokoladespåner. Nougattinemassen er let og hurtig at lave, dog skal den sættes i køleskabet i mindst 3 timer, inden den skæres ud og nydes. Hvis du har lyst, kan du vælge at skifte rosinerne helt eller delvist ud med andet tørret frugt.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
- 50 g Mandelflager
- 50 g Hasselnøddeflager
- 50 g Rosiner
- lidt revet Appelsinskal (økologisk)
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Smelt nougat og chokoladespåner i vandbad.
-
Rist mandelflager og hasselnøddeflager på en pande. Kom mandler, nødder, rosiner og lidt revet appelsinskal i den smeltede masse. Vend det sammen og fyld det i en form (nougattinen må ikke være for høj helst ca. 1 cm, da den ellers er vanskelig at skære ud).
-
Sæt formen i køleskabet i mindst 3 timer. Derefter skæres nougattinen ud i små stykker med en skarp kniv. Pak evt. lidt guldpapir om den ene ende.
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her