Florentinere med nougatcreme 10
Florentinere med nougatcreme er dejlig og velsmagende konfekt til juledagene. Florentinere med nougatcreme er hurtige at lave og smager himmelskønne! Find opskriften herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 10 personer
-
Florentinere
- 125 g Sukker
- 125 g hakkede Hasselnødder
- 75 g Hvedemel
- 60 g Glukosesirup
- 60 g blødt Smør
- 1 tsk stødt Ingefær
-
Nougatcreme
- 250 g blødt Smør
- 125 g Flormelis
-
Pynt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
Florentinere:
- Ingredienserne til kagerne blandes sammen og stilles på køl.
- Når massen er kold, trilles små stænger á ca. 1,5 cm tykkelse.
- Skær derefter stykker á ca. 1,5 cm, som kommes i mini-muffinsforme og bages ved 220° C i ca. 7 min. Hold øje med dem og lad dem bage til de er gyldne.
Nougatcreme:
- Pisk smør og flormelis til en let og luftig masse.
- Lun nougaten en smule og tilsæt smørcremen. Nougaten må ikke blive så varm, at den smelter smørret.
- Nougatcremen kommes i en sprøjtepose (gerne med en tyl) og sprøjtes mellem to bagte florentinere. Overtræk evt. med tempereret chokolade på den ene side af kagerne.
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her