Baileyskugler med knas 60
Her får du en nem opskrift på disse lækre baileyskugler med knas. Den lækre kombination af marcipan, Bailey og sprød Daim, gør disse konfektstykker helt uimodståelige!
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 60 stk.
-
Baileyskugler
- 4 spsk Baileys
- 200 g Daim
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
Baileyskugler
- Start med at hakke Daimchokoladen groft.
- Ælt Bailey ind i marcipanen lidt ad gangen. Smag evt. til med mere Baileys.
- Hæld halvdelen af Daimen ned i marcipanmassen og ælt det sammen. Tril marcipanmassen til små kugler og stil dem i køleskabet i 15 min.
- Temperér den lyse chokolade over vandbad og dyp kuglerne heri.
- Læg kuglerne på et stykke bagepapir og drys resten af Daimen ud over kuglerne.
- Kuglerne stilles herefter på køl. Når chokoladen er stivnet, er de klar til at blive spist - rigtig god fornøjelse!
Tip
Find flere opskrifter på konfekt lige her