Sværhedsgrad
Arbejdstid
1 timer
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1,5 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Mozartkugler med et twist 60

Marcipanen får et lækkert baileycremefyld og overtrækkes med chokolade 1-2 gange. Husk at temperere chokoladen korrekt for at få den rigtige konsistens, når chokoladen størkner.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 60 stk.

Sådan gør du

  1. Hak chokoladen. Bring fløden i kog. Kom derefter blød nougat, chokolade og appelsinskal i. Pisk smørret i og smag til med Baileys.
  2. Afkøl massen i en plastpose (sæt den evt. i køleskab til massen er fast, men undgå at den bliver for fast, da den så vil blive svær at arbejde med).
  3. Skær marcipanen i skiver og sprøjt en lille top baileycreme ud på hvert stykke. Luk forsigtigt marcipanen sammen og rul til en kugle.
  4. Overtræk 1-2 gange med mørk chokolade eller overtræk.

Tip

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften