Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
30 minutter
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Konfektkugler 30

Når vinterens mørke har trukket sig ind over Danmark og kalenderen siger, at det er december og juletid, findes der ikke noget bedre end hygge med familien inde i varmen. Når familien stimler sammen om brændeovnen eller foran en god film på TV, så er disse himmelske konfektkugler bare prikken over i’et. Denne opskrift giver 30-40 kugler, så der er nok til hele familien! Og så er de utrolig nemme at lave og kræver kun tre ingredienser, foruden dit valg af pynt.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 30 stk.

Sådan gør du

  1. Tril marcipan til små kugler og stil dem i køleskabet. Smelt nougat over vandbad og dyp kuglerne heri. Læg dem på plastik og stil dem i køleskab
  2. Dyp de kolde kugler i smeltet mørk overtrækschokolade og tril dem i hasselnødder, ristet kokosmel, sølv støv eller i en blanding af kakao og flormelis, inden chokoladen størkner.

Tip

Bøj de midterste ben på en gaffel. Placer konfekten på de ubøjede ben. Dyp i chokolade.

Find flere konfektopskrifter lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften