Marcipanbordkort 15
Er det dig, der står for bordopdækningen til jul – eller måske en anden særlig anledning – og gerne vil gøre lidt ekstra ud af detaljerne? Så er denne opskrift lige noget for dig. Med den laver du små, fine marcipanbordkort, der ikke bare smager dejligt, men også pynter på tallerkenen.
De er perfekte som spiselige bordkort med navne skrevet i glasur, men du kan også bruge dem til at sende en lille hilsen: "Mor", "BFF", "I love you" – eller hvad der nu passer til dagens anledning. De gør sig lige godt til julefrokost, fødselsdag, konfirmation eller venindehygge.
Se inspiration i billederne, her er masser af idéer til, hvordan du kan forme, dekorere og tilpasse marcipanbordkortene, så de passer til netop dit bord og dine gæster.
Sådan gør du
- Rul marcipanen ud i ½ cm tykkelse, udstik derefter bordkortene (brug en udstikker) og lad dem stå i køkkenet og tørre til næste dag - gerne under et stykke plastik.
- Smelt og temperér chokoladen. Overtræk bordkortene med chokoladen og pynt efter ønske, f.eks. med navn og blomst.
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her