Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
24 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Konfekt brikker med mørk chokolade og marcipan 20

Denne skønne opskrift på konfekt passer rigtig ind i julens varme tid, men de kan også spises resten af året. Den let bitre smag af mørk chokolade supplerer fløden rigtig godt, og giver konfektbrikkerne en skøn og cremet smag. Den revne marcipan giver konfektstykkerne lidt bid og selvfølgelig en god smag af marcipan. Julekonfekten er rigtig let at lave, men husk at de skal laves dagen inden, de skal bruges, da den skal være afkølet, før du kan skære den ud i mindre stykker.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt

Konfektbrikker

  1. Riv marcipanen på et rivejern.
  2. Smelt fløde og mørk chokolade sammen over vandbad, og bland med blødt smør.
  3. Tilsæt den revne marcipan under omrøring, og hæld blandingen i en form på 16x16 cm.
  4. Lad det afkøle i køleskabet til dagen efter.
  5. Smelt mørk overtræk og smør det på begge sider af blokken, og skær den derefter i brikker.
    Pynt med Odense støv.

Tip

Konfektbrikkerne bør opbevares på køl. Holdbarhed ca. 1 uge.

Find flere konfektopskrifter lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften