Sværhedsgrad
Arbejdstid
45 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser

Klassisk julekonfekt med marcipan 18

Forsød juletiden med denne opskrift på klassisk julekonfekt med marcipan. Pynt de lækre konfektstykker med mandelsplitter penslet med guldstøv, for et flot og dekorativt udtryk.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 18 stk.

Sådan gør du

  1. Flæk marcipanen, så der kan lægges nougat i skiver imellem to lag marcipan.
  2. Skær herefter konfekten i 18 trekanter, og dyp stykkerne i tempereret chokolade.
  3. Pynt med mandler inden chokoladen størkner helt.

Tip

Klik for at se tips og tricks til, hvordan du tempererer chokolade.

Find flere konfektopskrifter lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften