Sværhedsgrad
Arbejdstid
45 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 9 anmeldelser

Klassisk julekonfekt med marcipan og nougat 18

Forsød juletiden med denne opskrift på klassisk julekonfekt med marcipan og blød nougat - en tidløs favorit, der hører december til. De små konfektstykker er nemme at lave og pynter fint på ethvert julebord. Giv dem et ekstra festligt præg ved at dekorere med mandelsplitter penslet med guldstøv - det giver både glans og lidt ekstra hygge til julens søde øjeblikke

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 18 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
Julekonfekt med marcipan og nougat
  1. Del marcipanen, på langs, i to lige store stykker.
  2. Læg skiver af nougat på den ene halvdel marcipan, og læg den anden halvdel over, som en sandwich. Tryk forsigtigt sammen.
  3. Skær konfekten ud i 18 trekanter.
  4. Temperér chokoladen som angivet på emballagen, og dyp hver trekant heri.
  5. Kom mandelsplitter og bronzestøv i en lille beholder med låg, og ryst godt, så støvet fordeler sig jævnt.
  6. Pynt hver trekant med en bronze-dækket mandelsplit, inden chokoladen sætter sig.

Tip

Klik for at se tips og tricks til, hvordan du tempererer chokolade.

En nem og effektiv måde at dække mandelsplitterne med guldstøv er at komme begge dele i en lille beholder med låg og give det hele et ryst - så fordeler støvet sig jævnt og fint.

Find flere konfektopskrifter lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften