Chokoladebrud med Marcipan Orange 12
Her er en opskrift på et uimodståeligt stykke julekonfekt: chokoladebrud med vores nye marcipanvariant, Marcipan Orange. Dette lækre stykke konfekt kombinerer den friske, syrlige smag af appelsin med den søde, bløde marcipan - en marcipanopskrift ud over det sædvanelige. Ikke blot er denne chokoladebrud velsmagende, den er også hurtig og nem at forberede. Perfekt til julefadet og en sikker vinder blandt julegodterne i december.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 12 stk.
- 1 stk. Appelsin
- 100 g Sukker
- 1 dl Vand
- 20 g Mandler
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Start med at skære meget tynde skiver af appelsinen, og skær skiverne i halve.
- Kog sukkeret og vandet op, og tilsæt appelsinskiverne. Lad dem koge i ca. 15 min., til de er møre.
- Tag appelsinskiverne op af sukkerlagen, og lad dem tørre på et stykke køkkenrulle. Opbevar appelsinskiverne i en lukket bøtte i køleskabet.
- Hak mandlerne, og rist dem på panden.
- Rul marcipanen ud til dobbelt størrelse, og læg den på et stykke bagepapir.
- Temperer chokoladen, og smør den ud på marcipanen. Pynt med appelsinskiverne, og de hakkede ristede mandler inden chokoladen sætter sig, og lad den tørre.
- Skær det færdige konfektstykke i store brud eller mindre konfektstykker.
Tip
Du kan læse og se meget mere her, om hvordan du temperer chokolade.
Find endnu flere lækre opskrifter på konfekt lige her.