Sværhedsgrad
Arbejdstid
1 timer
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 5 anmeldelser

Karamelkonfekt med dulce de leche 15

Karamelkonfekt med dulce de leche er en sød, cremet og svært uimodståelig delikatesse. Denne opskrift kombinerer den rige og bløde smag af marcipan, saltkaramel og dulce de leche, hvilket skaber en luksuriøs smagsoplevelse. Med sin bløde konsistens og kontrasten mellem den søde marcipan og det let salte karamel, er disse konfektstykker en perfekt måde at forkæle sig selv og sine nærmeste på. Gode til arrangementer året rundt, såsom jul, nytår og fødselsdage.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 15 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Del marcipanen i 15 lige store stykker.
  2. Tryk hvert stykke marcipan fladt med fingrene. Læg med en ske en portion dulche de leche på hvert stykke, svarende til størrelsen på en hasselnød.
  3. Saml forsigtigt marcipanen om dulce de lechen og tril stykkerne til kugler. Lad gerne kuglerne tørre nogle timer ved stuetemperatur, inden de overtrækkes.
  4. Smelt overtræksknapperne i mikroovnen eller over vandbad, dyp marcipankuglerne heri. Pynt evt. kuglerne med striber af det smeltede overtræk.

Tip

Konfekt opbevares bedst køligt i en lufttæt beholder.

Se flere konfektopskrifter her.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften