Kokossnitter 8
Disse lækre kokossnitter er et friskt pust blandt julekonfekten og består kun af 3 ingredienser. Den mørke chokolade komplementerer kokosmelet og marcipanen rigtig godt, og gør denne julekonfekt rigtig skøn. Husk at temperere chokoladen inden den bruges til pensling. Hvordan du tempererer chokoladen, kan du finde under Tips og Tricks.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 8 personer
- 40 g Kokosmel
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Bland marcipan og kokosmel sammen til en kokosmasse.
-
Kokosmassen udrulles mellem to stykker bagepapir til størrelsen 15x22 cm.
-
Del dem i 5 lige store stykker på langs. De enkelte stykker pensles med smeltet mørk overtræk, og lægges sammen, mens chokoladen stadig er blank.
-
Pensl derefter top og bund og skær kokosstangen i små skiver inden chokoladen størkner.
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her