Sværhedsgrad
Arbejdstid
45 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1,5 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Café latte trøfler 30

Skøn trøffelopskrift med smagen af Café Latte. Kombinationen af marcipan, chokolade og stærk kaffe smager himmelsk! Find opskriften herunder. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 30 stk.

Sådan gør du

  1. Dæk bund og kanter i en rugbrødsform (ca. 10 x 30 cm) med bagepapir. Rul marcipanen ud, så den passer til hele bunden, og tryk den godt ud i kanterne.
  2. Hak den mørke chokolade fint. Kog piskefløden op i en gryde, tag af blusset og tilsæt den mørke chokolade. Lad det stå lidt til chokoladen er smeltet, og rør rundt. Tilsæt den varme kaffe og de malede bønner.
  3. Hæld trøffelmassen over marcipanen og bank formen ned i bordet så overfladen glattes. Stil formen i køleskab, til den er fast, gerne til dagen efter. Tag formen ud af køleskabet og lad den temperere i 20 min.
  4. Temperér den hvide chokolade og hæld den ud over den mørke trøffel i et stribet rustikt mønster (brug evt. en cornet). Lad den hvide chokolade stivne og skær f.eks. i trekanter eller firkanter.

Tip

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften