Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutterSamlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
40 minutter
Vurder denne opskrift
Din vurdering er modtaget
5 ud af 5 stjerner baseret på 4 anmeldelser
Marcipan og toffee-stykker 14
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 15 stk.
-
Sukkertoppe
- lidt Rørsukker
Sådan gør du
- Pres små stykker marcipan gennem en hvidløgspresser.
- Rul hver lille portion i rørsukker, og flamber eller grill dem i ovnen ved 220 °C i 3-4 minutter.
- Lad dem afkøle let, og dyp bundene i 50 g smeltet overtrækschokolade.
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her
Lignende opskrifter
Choko-orangedrøm
Choko-orangedrømOrangekonfekt
OrangekonfektHjemmelavede fyldte chokolader med hindbærtrøffel
Hjemmelavede fyldte chokolader med hindbærtrøffelJulekrydrede marcipansnitter
Julekrydrede marcipansnitterHjemmelavet Ragusa
Hjemmelavet RagusaSolbær-lakridskugler
Solbær-lakridskuglerPistacie og kokoskugler
Pistacie og kokoskuglerMarcipandadler
MarcipandadlerLakridskonfekt med kirsebær
Lakridskonfekt med kirsebærFyldte chokolader med saltkaramel
Fyldte chokolader med saltkaramelMarcipan med kirsebærmarmelade
Marcipan med kirsebærmarmeladeNem marcipankonfekt
Nem marcipankonfektKlassisk julekonfekt med marcipan og nougat
Klassisk julekonfekt med marcipan og nougatRegnbueroulade
RegnbuerouladeTrøffelkugler
TrøffelkuglerMüslikugler
MüslikuglerSmå mandelkager med marcipan
Små mandelkager med marcipanBagt konfekt med fyld
Bagt konfekt med fyldSolbærkonfekt
SolbærkonfektNougat småkager
Nougat småkagerHvide kokoskugler
Hvide kokoskuglerProdukter i opskriften
Original ODENSE Marcipan 200g
Pris 39,95 DKK
ODENSE Toffee kugler 70g
Pris 29,95 DKK
ODENSE Chokolade Chunks 100 g
Pris 34,95 DKK
ODENSE Mørke Chokoladeknapper 150 g
Pris 40,95 DKK
ODENSE Mælke Chokoladeknapper 150 g
Pris 40,95 DKK