Pistacie juletræer 30
Forkæl dine smagsløg med en lækker bid af marcipan toppet med cremet hvid chokolade og drysset med knasende hakkede pistacienødder. En lækker kombination, der byder på både sødme og et frisk, nøddeagtigt twist.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 30 stk.
-
Pistacie juletræer
- 1 dl Piskefløde
- 50 g Pistacienødder , usaltede
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Hak hvid chokolade fint, kog piskefløde op og tilsæt chokolade. Afkøl cremen i køleskabet.
-
Rul marcipanen ud i en firkant på ca. 12x25 cm og læg det i en passende rektangulær form.Smør cremen på marcipanen, drys med ristede hakkede pistacienødder og sæt på køl. Når massen er kold, udskæres den i trekanter, og bundene dyppes i smeltet hvid overtræk.
Tip
Du kan vælge, ikke at bruge en hel deciliter fløde for at undgå, at den hvide masse bliver for blød.
Find flere konfektopskrifter lige her