Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
30 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Pistacie juletræer 30

Juletræerne er perfekte til at stille den lille sult, når kaffen serveres efter en lækker julefrokost. Du kan vælge, ikke at bruge en hel deciliter fløde for at undgå, at den hvide masse bliver for blød.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 30 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Hak hvid chokolade fint, kog piskefløde op og tilsæt chokolade. Afkøl cremen i køleskabet.
  2. Rul marcipanen ud i en firkant på ca. 12x25 cm og læg det i en passende rektangulær form. Smør cremen på marcipanen, drys med ristede hakkede pistacienødder og sæt på køl. Når massen er kold, udskæres den i trekanter, og bundene dyppes i smeltet hvid overtræk.

Tip

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften