Sværhedsgrad
Arbejdstid
10 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
30 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser

Pindsvin 10

Disse pindsvin er helt perfekt til årets konfektfad, hvis du gerne vil imponere familien. Pindsvinene består af marcipan, med en midte af nougat og overtrukket med mørk chokolade. Opskriften er udviklet af vores dygtige ambassadør @fillosophie, som du kan finde på Instagram. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 10 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Start altid med at smelte dit overtræk over vandbad, så det er smeltet, og klar til at du skal bruge det.
  2. Skær marcipanen i 10 skiver, og nougaten i 10 små tern. Tag en skive marcipan, og kom et tern nougat i midten. Klem marcipanen rundt om nougaten, og tril det til en kugle.
  3. Med spidsen af dine fingre formes nu snuden, og du har nu kroppen til dit pindsvin.
  4. Med dine fingerspidser holder du fat i snuden, mens du dypper pindsvinets ende i de smeltede overtræk.
  5. Imens overtrækket stadig er vådt, rulles pindsvinets ende i kokosmel, og dyret sættes på et stykke bagepapir.
  6. Øjnene kan nu laves, ved at skære to små snit ved siden af hinanden, lige over snuden - dette kan gøres med et spidst modelleringsværktøj eller en tandstik.
  7. Som en afslutning males snuden, ved at du dypper enden af et rundt modelleringsværktøj i smeltet overtræk, som ”duttes” på pindsvinets snude. 

Tip

Når du laver konfekt, er det altid en god ide at have bagepapir klar til afsætning. Det er nemt for chokoladen at slippe, og det flyder ikke, når du arbejder.

Find flere konfektopskrifter lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften